logo tekst veliki

Шидски портал™ је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима .

Први постављен на мрежу 2004. године, неопходност протока информација, размене података и наравно представљањем себе, промовисањем средине на интернету широј друштвеној заједници.
На претраживачима се није могло пронаћи ништа о Шиду, по неки чланак из новина или кључних речи који су се дотицали наше средине тек у понеким пољопривредним чланцима. У „локалном“ новосадском Дневнику , у црној хроници Вечерњих новости , ...

Билтен (Шидске новине) овде можете погледати/прочитати текстове који су излазили у шидском билтену/шидским новинама у времену од 05.12.2006.-24.01.2009. или у издањима: од броја 14 до броја 60. 2183 страницa текста који на неки чудан начин осликава један део наше непосредне прошлости.

Инфо сајт са архивом информација преузетих од Радио Шида све од 15.08.2005. године као и са преузетим текстовима везаним за нашу средину преузетих из других медија.

Сава сајт је посвећен Сави Шумановићу, обиље тектова и података из живота и дела, неколико изабраних слика, (можете их уживо погледати у Галерији слика "Сава Шумановић" у Шиду)!!!
Уколико имате текстова везаних за уметника и његову непосредну околину поделите.