Успркос кишном времену, у недељу, 19. јуна 2011. одржана је бициклистичка трка "Тоур де Белишће" у организацији града Белишћа и у сарадњи с мађарским суседима

Уз регулацију саобраћаја од стране ПП Валпово и волонтера УХДДР-а и Мото клуба Два града, трка је почела у 11 сати ујутро код "Голубињка". Такмичило се преко четрдесет такмичара из Хрватске, Мађарске и Србије у шест категорија: жене, млади У17, млади У19, ветерани, хоби и профи возачи.

belisce-2011

Такмичари МТБ клуба Једнота из Шида учествовали су на међународној МТБ трци у Бјелишћу - ХР. Стаза је била веома тешка јер је киша падала цело време а конкуренција никад јача. Најбољи пласман остварила је репрезентативка Србије Виолета Трифковиц освајањем првог места у категорији жена, треће место код сениора освојио је Жељко Цумура као и Слободан Радовановић у категорији мастерс.

Александар Роман и поред проблема са бициклом заузео је високо пето место код јуниора. Следеће недеље вози се лига Србије на Стражилову где такође очекујемо добре резултате.