Осим учешћа у организацији првенства Војводине у Цикло-Кросу одржаном у Бачкој Паланци, Б.К. "Једнота" из Шида се окитила и многим титулама Шампиона Војводине. Убедљива победа Стефана Радивојевића у категорији "Сениора" је оправдала сва очекивања, Мајкл Ковач у категорији "Јуниори" је после велике борбе такође дошао до титуле првака Војводине.

Шампиони Војводине,БК Једнота Шид

У категорији "Кадети" Немања Ђокић осваја своју прву златну медаљу одличном вожњом као и Огњен Ђурашиновић у категорији "Млађи кадети". У категорији "Полетарци" смо освојили прво и треће место, Предраг Томић као нови шампион Војводине док је Милан Боројевић трку завршио као трећи, Никола Ђокић је нажалост због квара на бициклу са сигурне друге позиције трку завршио као пети.

Девојке су овога пута завршиле трку на другом месту - Марија Танцик, Емилија Ђачанин на трећем, као и Јована Радовановић на четвртом. Стеван Клисурић је у категорији "CFA" освојио златну медаљу, укупно десет медаља за наш клуб и велике похвале за организацију овог шампионата.

Још једном велико хвала свима који су дошли и онима који су помогли организацију ове трке, Омладински клуб "Бачка Паланка", Бициклистички савез Војводине, Црвени крст и други.