Турбулентни  почетак сезоне радничког смирио спортски директор

Милан Митровић, ШидИспадање из Прве лиге и реорганизација у Шиду, Раднички је вратио своје идентично име и ушао у битку у трећелигашком каравану. За шефа струке постављен је Трива Илић, али прва два кола су донела нове турбуленције. Командну палицу је преузео спортски директор Милан Митровић и кренуло је боље.

Шиђани су у пет одиграних кола убележили три победе, један реми и поклекли у Бачкој Тополи. Последњи у низу резултата је победа против Текстилца, који је у Шиду претрпео и први овосезонски пораз. Креатор игре Радничког очекивао је тврђу, неизвеснију утакмицу, али бодове.

- Знали смо одакле нам прети опасност, па смо тако и базирали игру. Момци су све договоре из свлачионице испоштовали на терену, а срећа је да смо до вођства дошли брзо - каже Милан Митровић.

- Искусни Ђукић, Ћирић, Аперлић, Петровић знали су да каналишу у правом смеру наше младе Симикића, Стоиљковића, Нешића.

Следеће коло путујете у Беочин, каква су ваша очекивања?
- Цемент је добра екипа, иако бодовни салдо који су скупили не одговара квалитету њихове игре. Не путујемо опуштено, циљ нам је да се вратимо кући непоражени, али се не одричемо максималног учинка - закључио је спортски директор и тренер Радничког, Милан Митровић.