Иако су у последњем првенственом колу Српске лиге-група Војводина изгубили на домаћем терену од екипе ФК Долина из Падине са 2:0, фудбалери Радничког из Шида су у коначном пласману заузели високо пето место.

Срђан Малешевић, председник Извршног одбора ФК Раднички

 - Оствареним пласманом смо више него задовољни. Успели смо да стабилизујемо клуб у играчком и финансијском смислу и то се одразило на игру и на крају на коначни пласман на крају сезоне - задовољно истиче Срђан Малешевић, председник Извршног одбора ФК Раднички.

Малешевић истиче да локална самоуправа редовно испуњава своје финансијске обавезе у погледу финансирања клуба, а ту је незаобилазна помоћ спонзора. Наш саговорник посебно истиче континуирани рад са младим играчким кадром кроз омладинску школу фудбала те ће за коју годину клуб моћи да се ослони на сопствене снаге.

У току прошле године локална самоуправа је издвојила значајна средства у уређивање стадиона, тачније постављање пластичних столица на трибинама. Малешевић додаје да ће следеће године наставити са уређењем трибина постављањем одговарајуће вертикалне заштите, својеврсног зида који ће штитити трибине односно гледаоце од ветра и кише.