Ви који пратите мало пажљивије моје осврте и коментаре вероватно сте приметили да нисам ове недеље имао осврт на резултат утакмице у Новој Пазови између домаћег Радничког и Радничког из Шида ( резултат је био 1:1).

Немања Ромић и Немања Веселиновић

Разлог за то је што сам био ( и још увек сам ) под утиском тешке повреде коју је на тој утакмици задобио голман Радничког из Шида Немања Ромић. После једног на изглед безазленог старта домаћег играча у скоку, голман Шиђана је након успешне интервенције пао на земљу као ''покошен''.

Саиграчи и лекарска екипа су одмах притрчали да му укажу помоћ.Након тога је одвежен у Дом здравља у Нову Пазову а потом колима Хитне помоћи у Клинички центар у Београду где му је констатована тешка повреда односно прелом виличне кости на два места. Ове недеље је Немања Ромић успешно оперисан на Клинци за максилофацијалну хирургију у Београду и сада следи опоравак и рехабилитација.

Верујемо и надамо се да ће се овај, један од најталентованијих младих голмана у Војводини успешно опоравити и да ће се већ наредне сезоне поново наћи међу стативама. Јер реч је о заиста дивном младом човеку и спортисти који је од када је дошао у Шид, пленио својом скромношћу и понашањем али свакако и фудбалским знањем.Зато ће шидски клуб бити осетно хендикепиран у преосталом делу првенства, због његовог одсуства.

Али ту је да га замени његов имењак Немања Веселиновић млади и талентовани голман Шиђана на чија је плећа изненада пала велика одговорност. Али познавајући и њега и његов талент верујемо да ће бити достојна замена за свог нешто старијег колегу. Фудбал као уосталом и живот често знају да своје јунаке ''гурну'' на позорницу када то најмање очекују. Али... то је уједно и прилика и шанса младом голману Радничког да покаже да и њега са правом убрајају међу најталентованије младе голмане у овој лиги.

Немањи Ромићу од свега срца желимо брз и успешан опоравак, а његовом имењаку Немањи Веселиновићу успешан наступ у дресу Радничког.