"Чубура" преко пута шидске железничке станице је добро познато место за окупљање Шиђана али и путника намерника које заузима посебно место у историји града Шида. Препознајући значај старе "Чубуре" за историју града она је стављена под заштиту државе.

Хотел Чубура Шид

Нови простор обезбедио је Шиду могућност смештаја туриста који до сада на такав начин није постојао – Мотел "Чубура" по завршетку има капацитет од 60 лежаја смештених у 21 соби које су најмодерније опремљене- клима уређајима, интернет приступом и тв апаратима. Свим грађанима је поред наведених услуга увек на располагању ресторански део са познатом народном кухињом. У новом комплексу је изграђенамодерна банкет сала капацитета 250 особа која испуњава све потребе корисника. Свим присутним гостима ће бити пријатно у новом амбијенту захваљујући високом стандарду примењеном у изградњи вентилације простора, расвете и акустике.

Свечана сала хотела Чубура Шид

Да би све увек било у најбољем реду брине се менажер Мирјана Вујанов која улаже много енергије у праћење рада свог особља, трендове у својој бранши и могућности које се појављују на тржишту. – "Увек се трудимо да наши гости буду задовољни, посвећујемо се маркетингу али је најбоља реклама од уста до уста"

Наше особље у чију едукацију стално улажемо је увек на располагању нашим гостима трудећи се да својим искуством и љубазношћу изађе у сусрет потребама посетиоцима "Чубуре".

Адреса:Јанка Веселиновића бр. 17
22240 Шид
Тел: +381 22 715 108

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

http://www.hotelcubura.com/