Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Безбедност деце на интернету

Акција „Безбедност деце на интернету“ у Ердевику


Округлом столу су присуствовали представници Телекома,Мајкрософта,Еунета,те Министарка г-ђа Јасна Матић,председница СО  Шид Наташа Цвјетковић и директор школе Љубица Фунштајн са ученицима школе.Прошле недеље је у О.Ш.“Сава Шумановић“у Ердевику организован је округли сто на тему „ Безбедност деце на интернету“.

Округлом столу су присуствовали представници Телекома,Мајкрософта,Еунета,те Министарка г-ђа Јасна Матић,председница СО Шид Наташа Цвјетковић и директор школе Љубица Фунштајн са ученицима школе.

Овом приликом је промовисана акција „Кликни слободно“ кроз коју се пропагира едуковање деце у области безбедног коришћења интернета. Ученици наше школе су имали прилику да се упознају са конкретним опасностима које пружа интернет али и да поставе питања и добију адекватне одговоре.На овом округлом столу промовисан је и нови портал кликни безбедно рс, који пружа подршку родитељима , ученицима али и свим корисницима интернета,уз мноштво корисних савета и занимљивих садржаја.

Новинарска секција ОШ „ Сава Шумановић“ Ердевик

 

Статистика

Број прегледа чланака
1134311