Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Обележавање краја школске године у Ердевику

 
Продајни штанд на куленијади у ЕрдевикуТрадиционално последње недеље школске године испуњене су различитим активностима кроз које сумирамо резултате протекле школске године. Ове године почели смо са традиционалним пролећним кросом крај језера Брује , да би наставили са чишћењем сеоског парка ,и школског дворишта.Потом ја наша драмска секција одржала представу у Дому културе.
 
Ове године учествовали смо и на сремској куленијади где смо имали продајни штанд на којем се поред радова деце нашао и мед који производи наша ученичка задруга.Велику завршницу означила је свечана академија поводом Дана Школе када је изашао и овогодишњи број школског часописа „Ђачко перо“.Наравно и ове године смо испратији још једну генерацију осмака и изабрали ученика генерације Владимира Ловаса.
 
Крај је још једне школске године а ми смо поносни на постигнуте резултате.
 
 
 
Новинарска радионица О.Ш.“Сава Шумановић
Ердевик

 

Статистика

Број прегледа чланака
1135234