Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

Живите слободно

ОШ Сава Шумановић Ердевик

У среду 29.04.2009 у просторијама ОШ“Сава Шумановић“ Ердевик, одржана је промоција педагошко-аутобиографског романа аутора Милутина Петровића. У присуству великог броја колега-наставника,ученика и пријатеља,о делу су говориле лектор Бранка Каназир проф.српског језика и књижевности и рецезент Делфа Петровић,проф.руског језика и књижевности.

Свој допринос у реализацији овог догађаја дали су и ученици петих разреда,чланови рецитаторске секције наше школе,који су говорили стихове Јесењина,Десанке Максимовић,Љубивоја Ршмовића и Мирослава Антића.

У кратком интервјуу за новинарску секцију наше школе аутор је изјавио да је инспирацију за свој роман првенац пронашао у животу и свету који га окружује,те препоручује роман младима и онима који се осећају тако,са поруком:“Живите слободно,али слобода је релативна,па делајте слободно у моментима када вам је то омогућено“

Новинарска секција О.Ш „Сава Шумановић“
Е р д е в и к
 
 

Статистика

Број прегледа чланака
1124019