Раднички из Шида закључио берићетну јесен у Српској лиги Војводина, кренуло после победе над Задругаром

Раднички из Шида, без дилеме, заслужује епитет хита јесени у Српској лиги Војводина. Шиђанима је после испадања из Прве лиге овог лета једина жеља била да се консолидују, али су значајно премашили норму.

Екипа ФК Радничког из Шида

 Потврђује то и Милан Митровић, спортски директор, а истовремено и шеф стручног штаба:
- Нисмо очекивали да ћемо да зимујемо овако високо на табели. Почетак је био тежак, није било пријатно после прва два кола кад смо били на зачељу табеле. Кренуло нам је после победе над Задругаром и у одличној форми смо наставили до паузе - почео је Митровић.

Седам победа било је довољно Радничком да заузме треће место иза имењака из Нове Пазове и ЧСК Пиваре. У рубрици бодови, бројка 24 не изгледа лоше:
- Задовољство влада у клубу. Резултатима су задовољни и градски челници који нам несебично помажу, господа Срђан Малешевић и Мирослав Смиљанић заслужују нашу захвалност. Атмосфера је одлична, надам се да ће тако и остати.

Срећа вам је била савезник, нисте имали проблема са повредама?
- Пореед неколико утакмица кад нисмо били комплетни због картона, других компликација нисмо имали. Госпојевић и Марешчук су већ дуже одсутни, рачунамо да ће нам се придружити током припрема.

Прелазни рок није далеко?
- Још је рано говорити о именима, али планирамо да се појачамо у свим линијама. Приоритет су нам десни бочни, везни и шпиц, уз тројицу квалитетних новајлија и двојац чији повратак очекујемо, верујем да ће мо остати у врху.