Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-

У сусрет Преображењу Господњем

И ове године Књижевни клуб “Благоје Јастребић“ организовао је музичко-књижевну манифестацију под називом“у сусрет Преображењу Господњем“

Књижевни клуб Благоје Јастербић

Уз звуке гитаре, на лицу места компоноване су песме чланова клуба. Присутни песници представили су се са својим песмама у више кругова. Председник клуба Веселин Вељко Вучковић, позвао је све присутне да минутом ћутања одају пошту недавно преминулом нашем песнику Стевану Радојевићу из Вашице.

Ускоро очекујемо нову књигу дечије поезије Снежане Михајловић, Веселин Вељко Вучковић издаје своју тринајсту збирку песама за најнижи узраст а Ђурица Еделински је управо завршио своје прво књижевно дело.

Очекујемо нову заједничку збирку песама учесника Јастребићевих Књижевних сусрета 2013.г. Размена акорда и нота са поезијом је доказ да су љубитељи и ствараоци културе на неки начин повезани.

НЕКА ВАМ ЈЕ СРЕЋНА СЛАВА ПРЕОБРАЖЕЊА ГОСПОДЊЕГ

 

Статистика

Број прегледа чланака
1122377