ЗА МИРИС БОЖУРА - Промоција 17.09.2013. у Крушевцу

Одржана је промоција књиге родољубиве поезије "ЗА МИРИС БОЖУРА", чији је издавач Удружење песника Србије - ПоезијаСРБ из Крушевца, 17.09.2013. године у 19:00 у Народном Музеју у Крушевцу.

Ђурица Еделински

Заступљени песници Књижевног клуба “Благоје Јастребић“ су својим доприносом увеличали манифестацију и договорили сарадњу између два града на подручју књжевног стваралаштва.

Свет у коме живимо је несавршен између осталог и због тога што не егзистира на Божијим законима него на сили закона који креирају они који су тренутно најмоћнији. Наша историја је хронична борба за слободу, наша снага је хришћанска трпељивост,вера и истрајност да ће истина и правда победити нашом борбом и Божијом вољом.

Оружје песника су стихови,а место на којем они најбоље звуче сасвим сигурно је Лазараев град у Крушевцу, песници књижевног клуба "Благоје Јастребић" имали су ту част и велико задовољство да дају свој допринос у том облику борбе.

Захваљујемо се домаћинима на лепим речима и гостопримству уз наду да ће се сарадња на обострано задовољство наставити,а свима препоручујемо да прочитају зборник родољубиве поезије под називом "ЗА МИРИС БОЖУРА" чија је изванредна промоција одржана у Народном музеју у Крушевцу.