Правилно пословање током летњег прелазног рока вратило Раднички на стазе старе славе

На најбољи могући начин је шеф струке Радничког, Милан Митровић демантовао је душебрижнике да фудбал у Шиду нема будућност.

После испадања из прволигашког каравана Митровић и управа су се ухватили у коштац са проблемима и од Радничког направили респектабилан и стабилан клуб Трће лиге. Минула победа над Ветерником, довела је екипу надомак врха, али Шиђане не оптерећује табела.

Нове трибине на фудбалском терену фудбалског клуба Раднички из Шида

- Много више ме радују добре игре мојих играча него бодови. Када је тако ваљда вас и Бог погледа. Једном узме, други пут врати. Тако је било у суботу. До победе која је заслужена стигли смо у 92. минуту, иако смо могли много раније да решимо утакмицу - каже Митровић.

Ветерник се показао као чврст ривал.
- Била је то заиста тешка утакмица, много тежа него што сам очекивао, јер табела не одсликава праву вредност Новосађана. Имају младу полетну екипу, која не респектује противника.

Чини се да су најстарији донели превагу?
- Ћирић, Ђокић и Петровић су већ проверени играчи и од њих се то и очекује. На прави начин су водили нашу децу, док су назад непремостив стуб пред голом представљали Панић и Симикић. То је оно што и вуче шидске вагоне напред - закључио је кормилар Шиђана, Милан Митровић.