Menu
RSS

Шидски портал™је интернет портал града Шида и општине, намењен је шиђанима (онима који су то некада били или који се тако осећају), користи за прикупљање и размену информација, текстова и догађаја на локално-глобалној мрежи „Интернету“, служи на корист шиђанима као својеврсна архива.

A+ A A-


Миша Рибар са друштвом, ШидДводневна Сремска свињокоља и кобасицијада завршена је у недељу увече дружењем и доделом признања. У суботњем надметању у клању и обради меса прво место припало је „Агропапуку 1”, друго „Митином млину” а треће „Бизнис клубу”.

Након прегледа 38 узорака ферментираних кобасица у Словачком дому, стручна комисија је одлучила да прво место додели Михајлу Рибару, друго Предрагу Лемајићу, а треће Војину Степановићу.Председник организационог одбора Станислав Ђерћан приликом доделе пехара и признања, поздравио је три стотине гостију у Словачком дому и пожелео да уживају у овој манифестацији и у годинама које долазе. Сремски паприкаш, колачи и добра песма уз сремске музичаре задржале су госте до касно у ноћ.

 

Статистика

Број прегледа чланака
1124010